Het is zover! De 18 woningen van Hof Smachtenburg zijn in de verkoop en u kunt zich inschrijven voor het woningtype én kavel van uw voorkeur.

Bent u benieuwd naar dit nieuwbouwproject? Graag laten we u deze bijzondere plek in Harskamp zien en vertellen we u meer over de omgeving en woningen. Gaat u met ons mee?

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de woningtypes, verkoopprijzen of uitbouw opties? Of wilt u alle informatie nog eens rustig doorlezen? Klik hieronder op het woningtype van uw keuze en download de verkoopdocumentatie.

Verkoopdocumentatie Tussenwoning 4,80 meter

Verkoopdocumentatie Tussenwoning 5,70 meter

Verkoopdocumentatie Hoekwoning

Verkoopdocumentatie Twee-onder-één-kapwoning

Verkoopdocumentatie Vrijstaande woning

Vragen
Heeft u vragen over dit nieuwbouwproject of over één van de woningtypes? Klik hier voor de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van de makelaars van Ditters uit Ede.

Inschrijven
Ziet u zichzelf al wonen in één van de woningen op Hof Smachtenburg? Op donderdag 10 juni om 10:00 uur gaan de 18 woningen van Hof Smachtenburg in digitale verkoop. Vanaf het genoemde tijdstip kunt u alle verkoopdocumentatie op deze website downloaden en kunt u zich inschrijven voor de kavel en het woningtype van uw voorkeur. De inschrijftermijn loopt van donderdag 10 juni 10:00 uur tot uiterlijk donderdag 17 juni 9:00 uur a.s., zodat u voldoende tijd heeft om alle verkoopinformatie rustig door te lezen. U kunt zich alleen via het digitale inschrijfformulier op de website inschrijven. Na het sluiten van de inschrijftermijn worden de woningen digitaal toegewezen en ontvangt u uiterlijk maandag 21 juni bericht of de woning aan u is toegewezen.

Schrijf u vandaag nog in op de woning en het kavel van uw voorkeur. Meer informatie over de beschikbare kavels en de verkoopprijzen vindt u hier: kavelkaart en verkoopprijzen.