Het is zover! De 18 woningen van Hof Smachtenburg zijn in digitale verkoop. U kunt alle verkoopdocumentatie op deze website downloaden en u kunt zich inschrijven voor de kavel en het woningtype van uw voorkeur. De inschrijftermijn loopt van donderdag 10 juni 10.00 uur tot en met donderdag 17 juni 09:00 uur a.s. Zo heeft u voldoende tijd om alle verkoopinformatie rustig door te lezen.

U kunt zich alleen via het digitale inschrijfformulier op deze website inschrijven. Na het sluiten van de inschrijftermijn worden de woningen digitaal toegewezen en ontvangt u uiterlijk maandag 21 juni a.s. bericht of de woning aan u is toegewezen.

Klik op het woningtype van uw voorkeur om de verkoopdocumentatie te bekijken.

Verkoopdocumentatie Tussenwoning 4,80 meter

Verkoopdocumentatie Tussenwoning 5,70 meter

Verkoopdocumentatie Hoekwoning

Verkoopdocumentatie Twee-onder-één-kapwoning

Verkoopdocumentatie Vrijstaande woning